Aktuellt           Återförsäljare           Säkerhetsdatablad           Produktkatalog           Kontakta oss

Övriga värmeskyddsprodukter

Övriga värmeskyddsprodukter

Värmeskydds- och värmeabsorberande pasta. Högtemperaturlim.

Jutec värmeskydds- och fixerpasta putty (N)

Värmeskyddspasta som skyddar mot värme samt avleder värme från material som utsätts för både direkt och indirekt värme. Tål upp till 3000°C. Används även för att fixera arbetsstycken vid lödning och svetsning.

Formbar värmeskyddspasta som skyddar arbetsstycken som utsätts för högatemperaturer. Stoppar upp och absorberar värme och förhindrar att den sprids vidare. Tål upp till 3000°C. Jutec värmeskyddspasta har en fast koncistens som ger den ett brett arbetsområde.

Burk med 1 kg

Högtemperaturlim Thermic 1100°C

Högtemperaturlim som tål 1100°C

Thermic 1100 är en värmebeständigt keramiskt lim som tål temperaturer upp till 1100°C. Används bl.a. för att limma värmetåliga textilier mot varandra och mot metall.

Förpackningsvikt: 0,5 kg

Terosystem värmeskyddspasta

Värmeskyddspasta som skyddar mot värme samt avleder värme från material som utsätts för både direkt och indirekt värme.

Formbar värmeskyddspasta som skyddar arbetsstycken som utsätts för höga temperaturer. Stoppar upp och absorberar värme och förhindrar att den sprids vidare.

Skyddar även färdigbearbetade och lackerade ytor mot värme. Pastan är värmebeständig upp till 3000°C. Används på t.ex. stål och aluminium samt gummi, plast och glas.

Terosystems värmeskyddspasta formas lättast med händerna och appliceras på arbetsstycket som skall skyddas mot värme. Man belägger snabbt och effektivt även oregelbundna arbetsstycken. Rekommenderad beläggning: Formas med händerna till en beläggning ca 1 cm tjock och minst 5 cm bred.

Terosystems värmskyddspasta är plastisk och mjuk och lätt att forma med händerna för att täcka det aktuella materialet. Går att blanda med vatten för att få en mjukare konsistens. Fastnar lätt utan att klibba på materialet. Ofarlig och återanvändbar

Burk med 1; 5 eller 10 kg

Skyddshandskar i aluminium/aramid

Skyddshandskar som tål upp till 1000°C 5-finger handskar med aluminiumbelagd utsida och som skyddar mot strålningsvärme. Handgreppet är i aramid och klarar upp till 500°C. Handskarna har aluminiumbelagda manschetter som skyddar väl. De är tåliga och slitstarka och innehåller inga farliga beståndsdelar och utvecklar heller inga farliga ämnen vid överhettning. Isolerade med värmetåligt fyllningsmaterial. Uppfyller CE-CAT. III. Längd 38 cm med en storlek som passar alla